SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 18:59

Başkan Curoğlu, terör saldırısını kınadı

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde meydana gelen terör saldırısı, CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu tarafından sert bir dille kınandı. Curoğlu, saldırının toplumsal huzuru hedef aldığını belirterek, terörün asla amaçlarına ulaşamayacağını vurguladı. Saldırı sonucunda hayatını kaybeden bir vatandaş için Curoğlu, başsağlığı dileklerini iletti ve yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Curoğlu, terör saldırısını kınadı

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleşen terör saldırısı, CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu tarafından sert bir dille kınandı. Saldırının, toplumsal huzuru hedef alarak gerçekleştirildiğine dikkat çeken Başkan Curoğlu, "Terör asla amaçlarına ulaşamayacak. Çağlayan Adliyesi'nde polis noktasına yapılan saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Olayın ardından hayatını kaybeden vatandaşa başsağlığı dileklerini ileten Curoğlu, saldırının yarattığı acıyı vurgulayarak, terörün amacına ulaşamayacağını vurguladı. Sosyal medyada da geniş yankı bulan bu saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğine vurulan bir darbe olarak değerlendiriliyor.

Çağlayan Adliyesi önünde meydana gelen olayın detayları henüz netleşmezken, güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

EditörEditör