GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-02-2024 11:22

Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi!

Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız verdi.

Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim takviminin yaklaşmasıyla siyasiler çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Karakullukçu, ilçede esnaf ziyaretleri yaparak çalışmalarını yürütüyor. İsmail Karakullukçu’nun seçim çalışmalarına AK Parti Arifiye ilçe başkanı Veysel Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye ilçe başkanı İbrahim Sert ve partililer de katılarak desteklerini sürdürüyor.

Arifbey Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Karakullukçu, "Gerçek belediyecilik için yeniden hazırız, kararlıyız!" mesajını net bir şekilde verdi.

Cumhur İttifakı'nın Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, yaptığı açıklamada; “1 Nisan 2009'da başladığımız bu başkanlık sürecimizde 15 yıllık görev süremizi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Siz değerli Arifiye halkının teveccühü, Cumhur İttifakı birlik ve beraberliği ile göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz gibi 'Tevazu, samimiyet ve gayret' ile 15 yıl sizlere hizmet ettik. Yapılamaz denilenleri bir bir yaptık ve olmaz denilenleri oldurduk. Durmadan, yorulmadan verdiğimiz sözlerin peşinde koştuk. Gerçek Belediyecilik olan AK Belediyecilik imzasını Arifiye’ye atmış olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Cumhur İttifakının Arifiye Belediye Başkan Adayı olduk. Sizlerden destek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem sizlerin de destekleriyle de ilçemize hizmet etmeye, önemli işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi 10Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi 9Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi 6Başkan Karakullukçu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi 4

EditörEditör