GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 11:04

Başkan Karakullukçu’dan Gençlere Gençlik Merkezi Müjdesi

Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, yerel seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Karakullukçu’dan Gençlere Gençlik Merkezi Müjdesi

Arifiye Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, Seçim Çalışmaları Kapsamında AK Parti Arifiye Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu “Bizim Semtin Gençleri” programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesinin gençleriyle bir araya geldi.

Programa Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye İlçe Başkan Vekili Ercan Balkan, AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Göksel Kaya, Cumhur İttifakı Arifiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda Arifiye’li genç katıldı.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu “Gençlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyoruz. Arifiye’yi gençlerimizle birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Bu tür programlarla gençlerimizle bir araya gelmek ve onlarla sohbet etmek bizim için çok önemlidir.” dedi.

“GENÇLİK MERKEZİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

“Görev süremiz boyunca ilçemizde gençlerimize yönelik birçok çalışmalarımız oldu, olmaya da devam edecektir. İnşallah yeni dönemde de ilçemize yakışacak, içerisinde yüzme havuzu başta olmak üzere; gençlerimizin vakit geçirebilecekleri, birçok spor faaliyetlerinin yapılabileceği bir Gençlik Merkezi inşa edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” Dedi.

Program sonunda Başkan Karakullukçu gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

EditörEditör