SİYASET
Giriş Tarihi : 20-11-2023 10:48

Başkan Kobal duyurdu! BBP Genel Başkan'ı Sakarya'ya geliyor

Büyük Birik Partisi (BBP), MKYK Üyesi ve Sakarya Vakfıkebirliler Derneği Başkanı Yasin Kobal, 23 Kasım Perşembe gün partiye yeni katılacak üyeler için toplantı düzenleneceğini ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de gerçekleştirilecek olan toplatıya katılım sağlayacağını duyurdu.

Başkan Kobal duyurdu! BBP Genel Başkan'ı Sakarya'ya geliyor

Büyük Birik Partisi (BBP), MKYK Üyesi ve Sakarya Vakfıkebirliler Derneği Başkanı Yasin Kobal partiye yeni katılcak üyeler için bir toplantı düzenleneceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Kobal, 23 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek olan toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nn de katılım sağlayacağını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kobal, "Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici 23 Kasım Perşembe günü partimize yeni katılacak olan yol arkadaşlarımız için düzenleyeceğimiz toplantımızda bizlerle beraber olacak. O yüzden diyoruz ki davanın yiğit insanı haklının savunucusu zalimin tam karşısında dimdik duran liderim yolun yolumuzdur hareketin lideri Mustafa Destici." ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin