YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 14:16

Başkan Özen, Sapanca’da kutlanan okul öncesi şenliğine katıldı

Sakarya Valiliği himayesinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülmekte olan Önce Okul Öncesi Projesi kapsamında farklı ilçelerde belirli aralıklarla düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Başkan Özen, Sapanca’da kutlanan okul öncesi şenliğine katıldı

Sapanca Kaymakamlığı koordinasyonunda, Sapanca Belediyesi’nin destekleriyle Sapanca İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Öncesi Şenliği programına Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, daire müdürleri okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Okul öncesi eğitimin önemine dair birçok faaliyetin gerçekleştirildiği proje kapsamında 22 adet atölye etkinliği çocuklarla buluşturuldu.

Birbirinden farklı konularda atölyelerin yer aldığı şenlikte atölyeleri gezerek çocuklarla birlikte etkinliklere katılan Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat “Önce, Okul Öncesi Projesinin ilçemize olumlu katkılarının olduğunu düşünüyorum. Katılan çocukların çok mutlu olduğunu görüyoruz. Çocuklar ve velileri bu şenlik ile kaliteli zaman geçirme imkânı buldular. Şenliğin gerçekleştirilmesindeki desteklerinden dolayı görev alan yönetici ve öğretmenleri tebrik ediyorum” dedi.

Programa katılan Başkan Özen; “Geleceğimizin parlayan yıldızları olan miniklerimiz, bu şenliklerle güzel bir deneyim yaşıyorlar. Amacımız tüm öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize ulaşabilmek ve onların yanında olmaya gayret etmek. Diliyorum ki geleneksel hale gelir ve her yıl çocuklarımızla birlikte bu güzel etkinlikleri yaşarız. Böyle bir etkinliğe destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Şenliğin açılış kurdelesini Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, Sapanca Müftüsü Yavuz Koçak birlikte kestiler.

EditörEditör