YEREL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:11

Başkan Özen'den Miraç Kandili Mesajı: Dualarımız Birlik ve Beraberlik İçin!

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik etti. Özen, mesajında üç ayların içerisinde tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve bu mübarek gecenin dua, ibadet ve tefekkürle Rabbimize olan imanımızı, Peygamberimize olan bağlılığımızı tazelemek için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

 Başkan Özen'den Miraç Kandili Mesajı: Dualarımız Birlik ve Beraberlik İçin!

Miraç Kandili'nin Manevi Önemi

Özen, Miraç Kandili'nin toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı bir gece olduğunu ifade etti. Mümin yüreklerin manevi duygularla coştuğu bu gecenin dua, ibadet ve tefekkürle Rabbimize olan imanımızı, Peygamberimize olan bağlılığımızı, namaza olan muhabbetimizi tazelemek ve güçlendirmek için büyük bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Özen'in “Miraç Kandili” Mesajı - Sakarya Yenihaber

Dualar Birlik ve Beraberlik İçin

Başkan Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların memleketimizin, ülkemizin, İslam aleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, huzuruna, bereketine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum."

EditörEditör