YEREL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 12:26

Başkan Özten' Söğütlü’müzde içimizi ısıtacak güzel bir projeyi hayata geçiyoruz' diyerek duyurdu!

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri 'Hava kalitesinin iyileştirilmesi' kapsamında doğalgaz dönüşümü projesini hayata geçireceklerini açıkladı. Başkan Özten, hayata geçirilecek olan doğalgaz dönüşümü projesi ile ilçede ihtiyaç sahibi 100 hanenin doğalgaz dönüşüm hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanacağını belirtti.

Başkan Özten' Söğütlü’müzde içimizi ısıtacak güzel bir projeyi hayata geçiyoruz' diyerek duyurdu!

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ile işbirliği içinde gerçekleştirecekleri 'Hava kalitesinin iyileştirilmesi' projesi kapsamında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Başkan Özten, 'Hava kalitesinin iyileştirilmesi' projesi çerçevesinde doğalgaz dönüşümünün hayata geçirileceğini duyurdu. Hayata geçirilecek olan proje ile birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi 100 aile, bu dönüşüm hizmetinden ücretsiz olarak faydalanacak.

Başkan Özten, projenin önemine vurgu yaparak, "Söğütlü'müzde içimizi ısıtacak güzel bir proje hayata geçiriyoruz. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürüttüğümüz 'Hava kalitesinin İyileştirilmesi' projesi kapsamında doğalgaz dönüşümü projesini hayata geçireceğiz. Bu proje ile ilçemizdeki ihtiyaç sahibi 100 aile, doğalgaz dönüşüm hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Bu çalışma, ilçemizde yaşayan halkımıza büyük bir kolaylık sağlayacak. İlçemiz adına hayırlı olsun" dedi.

AdminAdmin