YEREL
Giriş Tarihi : 20-09-2023 13:35

BAŞKAN ŞENGÜL GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Esnaf ve aile ziyaretlerini sürdüren Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Erenler’imiz ve değerli hemşehrilerimiz için el ele ve gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

BAŞKAN ŞENGÜL GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. İlçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Rahmi Şengül, aynı zamanda esnaf, aile, yaşlı ve engelli vatandaşları sürekli olarak hanelerinde ziyaret ediyor.

 

“GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”

Esnaf ve hane ziyaretlerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Şengül, “Erenler İlçemizin her yerine hizmet götürebilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam ediyor. Çalışmalarımızı ilgili daire müdürlerimiz ile sahada yakından takip ederek en iyi şekilde hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

 

ZİYARETLER

Başkan Şengül, “Çalışmaların haricinde vatandaşlarımızı iş yerlerinde ve hanelerinde ziyaret ederek hem talep, öneri ve şikayetlerini dinliyor hem de ilettikleri sorunları anında çözebilmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Başkan Rahmi Şengül, “Erenler’imizin her ferdi bizler için çok değerli. Bizler, kıymetli vatandaşlarımızdan gelen fikir, öneri ve talepler için bu makamlardayız. Bu kapsamda Erenler’imiz ve değerli hemşerilerimiz için el ele ve gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

AdminAdmin