YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 14:13

Başkan Yüce, AK Parti İl Başkanı Tever ile buluştu

AK Parti İl Başkanı Tever ile Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Hemşerilerimizden aldığımız güç ve yetkiyle altyapıdan üstyapıya, enerjiden ulaşıma, tarımsal kalkınma hamlelerinden sosyal çalışmalara ve eğitime kadar Sakarya’ya değer katan yatırımlar gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek, şehrimizi birlikte büyütecek, kalkındıracak, geliştirecek ve geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yüce, AK Parti İl Başkanı Tever ile buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i makamında ağırladı. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi marifetiyle şehir genelinde sürdürülen hizmet ve yatırımlar değerlendirildi. Başkan Yüce, İl Başkanı Tever’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, teşkilat çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek, şehrimiz genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği için Kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Tever’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, yatırım ve hizmetlerin son durumuna ilişkin bilgiler paylaştı. Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimiz için gündüz gece demeden çalışıyoruz. Hemşerilerimizden aldığımız güç ve yetkiyle altyapıdan üstyapıya, enerjiden ulaşıma, tarımsal kalkınma hamlelerinden sosyal çalışmalara ve eğitime kadar Sakarya’ya değer katacak yatırımlar gerçekleştirdik. Sakarya’yı daha yaşanılabilir hale getirmek, daha çok yatırım ve eserle imar ve ihya etmek için durmayacak, duraksamayacağız” dedi.

“Şehrimizi hep birlikte geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz”2

Yüce, Sakarya’yı ortak akıl ve istişareyle yönetmeye, 1 milyonun üzerinde vatandaşla birlikte kalkındırmaya devam edeceklerini söyleyerek, “İlk günden bu yana teşkilatlarımızla yakaladığımız uyum, birlikte çalışma kültürü hamdolsun şehrimiz için önemli bir kazanım oldu. İl teşkilatımız başta olmak üzere ilçe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ve tüm dava ve yol arkadaşlarıma hassaten teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek, şehrimizi birlikte büyütecek, kalkındıracak, geliştirecek ve geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

EditörEditör