SPOR
Giriş Tarihi : 16-12-2023 14:25

Başkan Yüce Tatangalar'la buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar'ın Ofis Sanat Merkezi'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Yeşil-siyahlı taraftarlar ile buluşan Başkan Yüce, "Şehrimizin takımı için ele ele omuz omuza gayret göstermek, mücadelesinde destek olmak bizleri onurlandırıyor. Bizler Sakaryaspor’un gururunu taşıyan taraftarlarımızla buluşup şehrimizin ruhunu daha yakından hissediyoruz. Hep birlikte pek çok zafer göreceğimize yürekten inanıyorum!" dedi.

Başkan Yüce Tatangalar'la buluştu

Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, Ofis Sanat Merkezi'nde genel turul toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yanı sıra yeşil-siyahlı taraftarlar ve Sakaryaspor tribünlerinin sevilen isimleri katıldı.

Yeşil-siyahlı taraftarlar ile buluşan Başkan Yüce, "Sakaryaspor taraftar grubumuz Tatangalar’ın Genel Kurul Toplantısı’na katıldık. Şehrimizin takımı için ele ele omuz omuza gayret göstermek, mücadelesinde destek olmak bizleri onurlandırıyor. Bizler Sakaryaspor’un gururunu taşıyan taraftarlarımızla buluşup şehrimizin ruhunu daha yakından hissediyoruz. Her birine takımımıza olan emekleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte pek çok zafer göreceğimize yürekten inanıyorum!" dedi.

37730D74 F3F6 4A18 Bd7B Abfdcb7C9D3C

Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, toplantı sonrası sosyal medya hesabından Başkan Yüce'ye ve Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'e teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, "Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım sağlayarak Tatangalar'ın neden Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu bir kere daha herkese gösteren ilçe, semt gruplarımıza Sakaryasporlu dava arkadaşlarımıza ve davete icabet eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem YÜCE ve Sakaryaspor kulüp başkanımız Sn. Cumhur GENÇ'e teşekkür ediyoruz. Sakarya gibi bir futbol kentinde şehrin bütün dinamiklerini bir arada görmek şüphesiz Sakaryasporumuzu seven herkes için büyük anlam taşımaktadır. Keyifli, verimli bir istişare ve tanışma toplantısı sonucunda son sözü söylemek üzere Kocaelispor maçında görüşmek üzere! ŞEHRİN EN BÜYÜK AİLESİ / TATANGALAR"  ifadelerine yer verildi.

,166B0Bcf 950E 4721 8A63 65Ed3Ae16B85

  

EditörEditör