YEREL
Giriş Tarihi : 28-09-2023 21:24

Başkan Yüce’den o eleştirilere sert cevap

240 dairelik Konut A.Ş. projesinin lansman programında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 'hep tarımla uğraşıyor, Büyükşehir'e çok eleman alındı' gibi eleştirenlere yönelik sert cevap verdi.

Başkan Yüce’den o eleştirilere sert cevap

240 dairelik Konut A.Ş. projesinin lansman programında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 'hep tarımla uğraşıyor, Büyükşehir'e çok eleman alındı' gibi eleştirenlere yönelik sert cevap verdi.

Başkan Yüce, “Birileri halen yaptığımız çalışmaları görmüyor, ‘hep tarımla uğraşıyor’ diyor. Biz tarımı hobi olarak yapıyoruz. Kardeşim yapılanları gör ya. Altyapıya bak, üstyapıya bak. Sosyal donatı alanlarına bak. Satış yerlerine bak. Tarımı hobi olarak yapıyoruz. Mesleğimizi orada konuşturuyoruz. Nasıl konuşturuyoruz; 6 bin dönüm arazide dünyada bir numaralı belediyeyiz. Dünyada diyorum, Türkiye’de yok. 6 bin dönüm arazide tarımsal faaliyet yapıyoruz. Hobi olarak yapıyoruz. Zevk olarak yapıyoruz. ‘Çok eleman aldı’ diyorlar, gelin bakın. Ben fazla eleman göremiyorum. Nerede o elemanlar. Kimisi şifa evinde, kimisi bal evinde, kimisi kabak evinde, kimi domates çiftliğinde, kimi kenevir tarlasında… Her biri bir yerde üretime katkı sağlıyor. Ben yeni eleman almadım. 150 tane işyeri açtık, onları elemanlarla destekledik. Bu kadar basit. Onun için herkes duysun. Sakarya Büyükşehir eleman almadı. Alamıyor da almıyor da.” diye konuştu. 

AdminAdmin