YEREL
Giriş Tarihi : 14-12-2023 11:00

Başkan Yüce'nin Ankara temasları

Ankara’da ziyaretlerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bir takım istişarelerde bulundu.

Başkan Yüce'nin Ankara temasları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamdi Kılıç'ı ziyaret eden Başkan Yüce, "Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Hamdi Kılıç’ı ziyaret ettik. Kendilerine Sakaryamızdaki çalışmalarımızı anlattık. Sayın Başdanışmanımıza nazik misafirperverliklerinden ve samimi sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Yüce Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'ı ziyaret etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçti. Burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ ile görüşen Başkan Yüce, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanımız Sayın Hamza Dağ’ı ziyaret ettik. Sakaryamızdaki çalışmalarımızı anlatıp istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverliklerinden ötürü Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Yüce daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti. Yazıcı ile görüşen Başkan Yüce, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Hayati Yazıcı’yı ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza şehrimizdeki çalışmalarımıza dair bilgi verdik. Nazik misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.Wet43T-1

AdminAdmin