YEREL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 14:58

Başkanı Babaoğlu, Miraç Kandili'nde Dualarla Anıldı:

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, 6 Şubat Kahramanmaraş depremini anarak başlayan Başkan Babaoğlu, Miraç Kandili'nin insanlık için bir kurtuluş anı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Hendek Belediyesi'nin düzenlediği kandil programları ve camilerde yapılacak mevlid-i şerif okumalarına dair detayları paylaştı.

Başkanı Babaoğlu, Miraç Kandili'nde Dualarla Anıldı:

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak hem kandilin önemine vurgu yaptı hem de 6 Şubat Kahramanmaraş depremini unutmadı. Başkan Babaoğlu, "İçerisinde bulunduğumuz üç aylarda Regaip Kandili'ni birlik beraberlik içerisinde idrak ettik. Rabbime hamdolsun Miraç Kandili'ni idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi ve kandilin insanlık için bir kurtuluş anı olduğunu belirtti.

Ayrıca, Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen kandil programları kapsamında, Hendek'teki camilerde mevlid-i şerif okunacağı ve kandil programlarının ardından belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edileceği bildirildi. Bu anlamlı gecede duaların kabul olması temennisinde bulunan Babaoğlu, hemşerilerine ve Türk İslam Âlemi'ne Miraç Kandili'nin mübarek olmasını diledi.

EditörEditör