SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 22:17

Başkanı Curoğlu,Yeni Dönemin Müjdesini Verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, Ferizli İlçe Başkanlığı ziyareti kapsamında, Sakarya'da yeni bir dönemin müjdesini verdi. Ziyarette, İlçe Belediye Başkan Adayı Önder Bahar ve İlçe Başkanı Emre Aydın ile bir araya gelen Curoğlu, Sakarya'da halka dayalı bir belediyecilik anlayışıyla güçlü projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Başkanı Curoğlu,Yeni Dönemin Müjdesini Verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, Ferizli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Sakarya'da yeni bir dönemin müjdesini verdi. Ziyarette, İlçe Belediye Başkan Adayı Önder Bahar ve İlçe Başkanı Emre Aydın ile bir araya gelen Curoğlu, Sakarya'da halka dayalı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini belirtti.

Curoğlu, "Sakarya ve tüm ilçelerinde, CHP'nin güçlü projeleri ve halka dayalı hizmet anlayışıyla yeni bir dönemi başlatmaya hazırız. Ranta dayalı belediyecilik değil, halka dayalı ve halkla iç içe bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Sakarya'da rekor oy alarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin hizmet anlayışını tüm vatandaşlarımıza göstereceğiz. Bu, sadece bir vaat değil, aynı zamanda bir sözdür" şeklinde konuştu.

Ferizli İlçe Belediye Başkan Adayı Önder Bahar ve İlçe Başkanı Emre Aydın'ın liderliğinde, CHP'nin Ferizli'de halkın ihtiyaçlarına yönelik projelerle yerel seçimlere hazırlandığını belirten Curoğlu, Sakarya'nın her köşesinde eşit ve adil hizmet götürme hedeflerinin altını çizdi.

Curoğlu, Sakarya'nın tüm ilçelerinde, CHP'nin güçlü kadrolarıyla, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri sunacaklarını ifade etti. "Sakarya'yı, CHP'nin güçlü proje ve hizmet anlayışıyla tanıştıracak, şehrimizi ve ilçelerimizi daha yaşanabilir kılacak adımlar atacağız. Sakarya için, halkımız için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye hazırız" dedi.

Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu'nun liderliğinde, CHP'nin Sakarya'da halk odaklı, şeffaf ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla yeni başarılara imza atma azmi, tüm ilçelerde hissediliyor. Ferizli ziyareti, bu yeni dönemin ilk adımlarından biri olarak Sakarya'nın her köşesinde umut ve değişim rüzgarlarının estiğinin bir göstergesi.

EditörEditör