SİYASET
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:14   Güncelleme : 03-05-2023 12:56

Bayar; 'Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir! Geleceğine sahip çık SAKARYA!'

Büyük Birlik Partisi ( BBP ) SAKARYA 1.Sıra Milletvekili adayı Cengiz BAYAR, “Bize Birlik Yetmez, Büyük Birlik Lazım” diyerek çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

Bayar; 'Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir! Geleceğine sahip çık SAKARYA!'


Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Teşkilatı Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya Milletvekili adayı Cengiz Bayar, 14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde Hendek ve Akyazı’yı  ziyaret etti.


Milletvekili adayı Cengiz Bayar, ziyaretlerinde, ‘’Seçim çalışmalarımızdaki hedefimiz, Cumhurbaşkanımızın kazanması ve güzide ilimiz Sakarya'den milletvekili çıkartarak kentimiz insanının sesi olmak’’ dedi.


BAYAR; "Terörü destekleyen ve sözcülüğünü yapanların hiç bir zaman yanında olmadık olmayacağız" dedi.

Bayar burada yaptığı konuşmasında; ”Önümüzde tarihi bir seçim var. Bu seçimde halkımız ya Cumhur İttifakı’nı oylayacak ya da diğerlerini. Ya dik duran Türkiye’yi ya da İMF’ten borç almak isteyen zihniyeti. Ya milli savunma sanayimize devamı ya da ithal edilecek savunma gücünü. Bizler inanıyoruz ki Türk Milleti en doğru kararı verecektir.  Bir kez daha Cumhur İttifakı diyecektir.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oyları ile seçilecektir. Büyük Birlik Partisi de grup kurarak Gazi Meclisimiz de teslim edilecektir. Gayret bizden takdir Yüce Allah’ın” dedi.



Büyük Birlik Partisi Sakarya Milletvekili adayı Cengiz Bayar; "Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. 14 Mayıs'ta Geleceğine sahip çık Sakarya! Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.

“SEÇMENİMİZ OYUNUN KARŞILIĞINI ALACAK”

Büyük Birlik Partisi, 30 yıldır ilk kez barajsız bir seçime girecek. Dolayısıyla daha önce vatandaşlarımızın oy verirken tereddüt ettiği, “Baraj var, size oy versek bile oyumuz boşa gider” tarzı ortada yok. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde seçmenimiz oyunun karşılığını alacak.

BİZE VERECEĞİNİZ HİÇ BİR OY BOŞA GİTMEYECEKTİR

Sakarya’lı seçmenlere seslenen Büyük Birlik Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Cengiz Bayar, “Cumhur İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlerinde kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecektir. Baraj sorunumuz yoktur. Başkanlık/Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, meclis/milletvekili seçiminde 30 yıllık maziye ve tecrübeye sahip Büyük Birlik Partisi'ne oy istiyoruz. Alacağımız her oy; hem partimize, hem de Cumhur İttifakı'mıza gidecektir. Bize vereceğiniz hiç bir oy bu açıdan boşa gitmeyecektir. Bu yüzden; müstakilen seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi, hem Cumhur İttifakı tabanının seçmeninin, hem de diğer ittifak ve parti seçmenlerimizin, bilhassa alternatif arayan ve kararsız seçmenlerimizin değerli oyuna taliptir” dedi.

Cengiz Bayar  "Bize Sadece Birlik Yetmez, Büyük Birlik Lazım"

Sakarya  BBP Milletvekili adayı Bayar burada yaptığı açıklamasında; "Büyük Birlik Davamız, “Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir!” mısralarını haykırdıktan sonra şehit edilen liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasıdır. Yani, İ'LAY-I KELİMETULLAH için NİZAM-I ALEM; Irkları, kavimleri, milletleri ezmeden, inkar etmeden, zayıflatmadan, bir değerinin tahakkümüne sokmadan, birer ademoğlu olarak kendi milli şahsiyetleri ve şuurları içinde tutarak, küfürden, batıldan, haramdan arındırarak huzura kavuşturmak demektir. Yine şehit Başkanımızın dediği gibi : Bu Bayrak Öyle Bir Bayraktır ki ; İçinde Vatan Vardır, Dökülen Kan Vardır, İki Cihan Vardır, Din Vardır, İman Vardır !

Türkiye’nin Yüzyılındaki bu Büyük Birlik davamızdaki gönül yolculuğumuzda Allah'ım mahcup eylemesin, herkesten dua ve destek beklerim. 14 Mayıs'ta Türkiye kazansın. Sakarya kazansın'' dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin