YEREL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 11:20

Behlül Bayrak esnaf ve iş dünyasını ziyaret etti

Arifiye Belediyesi Aday Adayı Behlül Bayrak saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçede kapı kapı gezen ve Arifiye ile ilgili düşüncelerini aktaran Bayrak, “Daha yaşanabilir ve kalkınmış Arifiye için elbirliğiyle çok çalışmalıyız” dedi.

Behlül Bayrak esnaf ve iş dünyasını ziyaret etti

Yerel seçim hızla yaklaştığı şu günlerde siyasi partilerden aday adayı olan isimlerin çalışmaları da sürüyor. Seçim yarışının hızlı ve heyecanlı yaşandığı Arifiye’de saha çalışmalarına ağırlık veren iş insanı Behlül Bayrak esnaf, vatandaş ve iş dünyasına ziyaretlerinde hedefleri ve düşüncelerini aktardı. SATSO Yönetim Kurulu üyesi olan Behlül Bayrak Arifiye esnafıyla yaptığı buluşmalarda esnafın sıkıntılarını iyi bildiğini ve çözüm odaklı bir anlayışla yola çıktığını anımsattı.

Aynı zamanda koyu bir Sakaryaspor taraftarı olan ve Sakaryaspor’a lher zaman destek veren Bayrak ilçedeki sporseverlerle de buluşup sohbet etti. Sakaryaspor’un marka olduğunu anımsatan Bayrak her zaman olduğu gibi bundan sonra da Sakaryaspor’un yanında olmaya devam edeceklerini anımsattı. İş dünyasını yakından tanıyan Bayrak’ın bir başka durağı ise Toyota Boshoku Başkanı Hakan Konak oldu. Hayli samimi bir ortamda geçen buluşmada Behlül Bayrak düşüncelerini Başkan Konak ile paylaştı.

e6b9689b-cc59-43c9-95bb-be35c41067798948190e-d152-4a39-bea5-105719331ef4

AdminAdmin