YEREL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 15:22

Bekdemir'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı

Sakarya Genç Girişimciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Zafer Bekdemir 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı yayınladı.

Bekdemir'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajı

Sakarya Genç Girişimciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Zafer Bekdemir 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı yayınladı.

Başkan Bekdemir; “Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde bir kez daha şükranla anmaktayız. 

Türk Milletinin istiklaline ve istikbaline adanan 57 yıllık ömrün sona erdiği 10 Kasım’ı matem günü olmaktan ziyade Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günü olarak idrak ediyoruz. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.” sözüyle, fikirlerini anlamanın önemini vurgulamıştır.

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAK VE ÜRETECEĞİZ

Sakarya Giad Başkanı Zafer Bekdemir; “100. yılını coşkuyla kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti; sanayisi, ekonomisi, gençliği, üniversiteleri, şehirleri ve yapılan bilimsel çalışmalarıyla muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bizler de Cumhuriyetimizi koruma görevini mukaddes şekilde yerine getirecek, daha aydınlık yarınlar oluşturacak ve gelecek nesillere bu önemli değerleri aktaracağız. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz daha fazla kalkınacak ve genç nesillerimize daha güçlü, daha güzel yarınlar bırakacağız.” dedi.

Başkan Bekdemir; “Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.”

AdminAdmin