YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 17:32

Bekdemir’den Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Bekdemir; “Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen saygın bir meslektir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; “Öğretmenler; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır." sözüyle toplumun rehberi olan öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, öğretmenlerimize duyduğu güveni ifade etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti geçtiğimiz 100 yılında olduğu gibi; kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda yükselmesi, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması iyi bir eğitimle devamlılığını sürdürecektir.” “GELECEĞİMİZİN MİMARI GENÇLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZE EMANET”

Bekdemir’den Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Zafer Bekdemir; “Öğretmenlerimiz; yarının büyüklerini, kendi evlatları gibi yetiştirmeye gayret eden, bilgileri, yetenekleri, karakterleri birbirinden farklı olan evlatlarımızın; özgüvenini geliştirerek, milli ve manevi değerlerimizle donatarak hayata hazırlayan, çocukların, gençlerin ve hatta yetişkinlerin hayatına sihirli bir değnekle dokunup onlara ışık tutan ve geleceklerini aydınlatanlardır. Geleceğimizin mimarı sevgili gençlerimizi siz fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyoruz.

Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.”

AdminAdmin