GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:54

Belediye Başkanı İshak Sarı Panikledi!

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın hizmetlerinden memnun olmayan muhtarlar kadar vatandaşlarda seçim çalışmalarında kendisine tepki gösteriyor. Bir muhtarın tepkisi üzerine de hepten panikleyen Başkan Sarı, sosyal medya hesabını yorumlara kapadı.

Belediye Başkanı İshak Sarı Panikledi!

Aziziye Muhtarı

Karasu Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, sosyal medyadan mahallesine yaptığı ziyareti paylaşan AK Partili Belediye Başkanı ve yeniden aday olan İshak Sarı’ya, beş soru sordu. Başkan Sarı’nın hesabında yorum kısmından yöneltilen sorular silinirken hesap tüm yorumlara da kapatıldı.

Soruları sildi

Başkan Sarı’nın sosyal medya hesabının yorum bölümüne yazılan beş soru silindi. Daha önce de Karasu Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarında olduğu gibi İshak Sarı’nın kendi hesabı da yorumlara kapatıldı. Yorum yapmak isteyenlerin karşısına ise, “Bu gönderideki yorumlar sınırlandırıldı” uyarısı çıktı.

Bu endişe neden?

Karasu Belediyesi’nin yanında AK Partili Başkan ve adayı Sarı’nın hesabının yorumlara kapatılması üzerine vatandaşlar, “İşte durum ortada. 5 yıldır hizmet yapmayanlar küçük bir hizmet eleştirisine bile tahammül edemiyorlar. Gerçekten endişeleri nedir bilmek istiyoruz. Karasu’da herkes her şeyi biliyor. Sosyal hesabı yoruma kapattınız anladık ama, kahvelerde, sokaklarda konuşulanları ne yapacaksınız?” dediler.

Muhtar ne sordu?

Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, İshak Başkan’ın tepkisine yol açan ve silinen yorumda şunları sormuştu,

“Hangi Aziziye Mahallesi? 5 sene boyunca 10 sokağına asfalt atmadığın mahalle mi? Fındıklık yolları için greyder talep ettiğimiz, cevap olarak “Fındığı bana mı topluyorlar? Gitsinler, para toplayıp kepçe tutsunlar” dediğin mahalle mi? Sokaklarında sökülmüş kilitli parkeleri 1,5 senedir tadilat bekleyen mahalle mi? Çöp konteynırlarını kaldırıp yerine zorla para ile çöp kovası sattığın mahalle mi? Doğu Karadeniz Caddesi’nde otopark içine asfalt atıp sokaklarına asfalt atmayan, sorsan ama “Ben oraya asfalt attım” dediğin mahalle mi? Lütfen Sayın Başkan lütfen”.

EditörEditör