SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2023 23:55   Güncelleme : 18-01-2023 23:55

Belediye başkanı "Nasılsın?" diye sorduğu küçük çocuktan hiç beklemediği bir yanıt aldı! İşin aslını annesi anlatınca herkes kahkaha attı

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın pazarda karşılaştığı küçük çocukla yaşadığı diyalog renkli anlara sahne oldu. Başkan Bahadır'ın "Nasılsın?" diye sorduğu küçük çocuk, "Bizim suyu sen mi kestin" diye karşılık verdi. Bahadır'ın çocuğun annesine "Su mu kesildi?" diye sorunca işin aslı ortaya çıktı. Anne "Çok sularla oynamayı seviyor. Vanaları kapatıyorum. Belediye kesti diyorum. O yüzden sizden biliyor" diye olayı özetledi.

Belediye başkanı

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, pazar ziyaretinde ilginç bir diyalog yaşadı. Annesiyle birlikte alışverişe çıkan küçük çocuğun başkana sorusu izleyenleri güldürdü. Başkan Bahadır o anları "Az kalsın azar işitecektik" notuyla sosyal medyadan paylaştı.

"SEN BİZİM SUYU MU KESTİN?"

Pazarda küçük çocuğun yanına giden Başkan Bahadır, elini uzatarak "Merhaba ne haber? İyi misin?" diye sordu. Küçük çocuk ise "Sen bizim suyu mu kestin?" diye yanıt verdi.

İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI

Bahadır, "Ben kesmedim valla. Suya ben bakmıyorum. Ben yola bakıyorum. Suyu ben kesmedim" deyince küçük çocuk yoluna devam etmeye başladı. Bunun üzerine çocuğun annesine dönen Bahadır, "Su mu kesildi?" diye sorunca işin aslı ortaya çıktı.

"O YÜZDEN SİZDEN BİLİYOR"

Anne "Çok sularla oynamayı seviyor. Vanaları kapatıyorum. Belediye kesti diyorum. O yüzden sizden biliyor" deyince Bahadır'ın tepkisi "Çocuktaki şeye bak sen ya" oldu.

Bahçelievler Güncel Haberler

AdminAdmin