Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'un ilk haftasında KCT 1461 Trabzon FK'ya konuk olan Sakaryaspor'da Berk İsmail Ünsal, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Deneyimli futbolcu, böylece yeşil-siyahlı forma altında 100. resmi maçına çıkmış oldu.
Mücadelesiyle dikkat çekti
Trabzon deplasmanında takımının hücum hattında görev yapan Berk İsmail, karşılaşma boyunca çalışkan ve mücadeleci görüntüsüyle dikkat çekti.
Deneyimli golcü, mücadelenin 25. dakikasında ceza sahası içerisinde kaleyi yokladı ancak yaptığı vuruşta top kalecinin kontrolünde kaldı. Ünsal, 54. dakikada ise ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.
Teknik direktör Ümit Bozkurt, 74 dakika sahada kalan Berk İsmail'i bu dakikada oyundan alarak yerine Muhammed Özbaskıcı'yı dahil etti.
100. maçını galibiyetle taçlandırdı
Sakaryaspor, büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada KCT 1461 Trabzon FK'yı 3-2 mağlup ederek 2026-2027 sezonuna 3 puanla başladı.
Böylece Berk İsmail Ünsal, Sakaryaspor formasıyla 100. resmi maçına çıktığı günü önemli bir deplasman galibiyetiyle taçlandırmış oldu.
Kulüpten özel kutlama
Sakaryaspor Kulübü de karşılaşma öncesinde deneyimli futbolcu için özel bir paylaşım yaptı.
Kulübün paylaşımında, “Sakaryaspor formasıyla 100. maçına çıkacak olan futbolcumuz Berk İsmail Ünsal'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.
Yeşil-siyahlı formayla önemli bir kilometre taşını geride bırakan Berk İsmail Ünsal, yeni sezonda da Sakaryaspor'un gol yollarındaki önemli isimlerinden biri olmaya devam edecek.




























