GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 13:35

Bıçaklı Saldırgan Adamı Dakikalarca Kovaladı!

Kadıköy'de korkunç bir olay yaşandı. Sokakta yürürken iki sevgilinin kavga ettiğini gören Abdulkadir Ö., olaya müdahale etmek istedi. Kadına şiddeti önlemek amacıyla Erol A. ile konuşmak isteyen Ö., bıçaklı saldırıya uğradı. Erol A., Ö.'yü dakikalarca kovaladıktan sonra bacağından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Ö.'nün şikayeti üzerine Erol A. gözaltına alındı. "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan Erol A.'nın adli işlemleri devam ediyor.

Bıçaklı Saldırgan Adamı Dakikalarca Kovaladı!

Konya'da 5 Şubat 2020'de sokakta tartışan sevgililerin kavgasına dahil olan Kadir Şeker'in yaşadıkları uzun süre ülke gündemine konu olmuştu. Kadir Şeker olayının bir benzeri de Kadıköy'de yaşandı. Ancak Kadir Şeker'in aksine, bu sefer darp edilen kadına yardım etmek için kavgaya dahil olan Abdülkadir Ö. bıçaklanan taraftı.

SEVGİLİLERİN KAVGASINA DUYARLI MÜDAHALE
Kadıköy'de 13 Aralık 2023 günü sokakta yürüyen Abdülkadir Ö.(21), etrafına baktığında iki sevgilinin şiddetli şekilde kavga ettiğini gördü. İddiaya göre Erol A.(26), kavga ettiği kız arkadaşını darp etmeye başlayınca olaya şahit olan Abdülkadir Ö., olaya müdahale etmek istedi. Başına geleceklerden habersiz olan genç adam, kadına şiddeti önlemek amaçlı tartışan sevgililerin yanına gitti.

SOKAKTA BIÇAKLI KOVALAMACA
Kız arkadaşına şiddet uygulayan Erol A. ile konuşmak için kavgaya dahil olan Abdülkadir Ö., hiç beklemediği bir tavırla karşılaşınca şoka girdi. Genç adamın müdahale ettiğini görünce çılgına dönen Erol A., iddiaya göre cebindeki bıçağı çıkararak Abdülkadir Ö.'ye savurmaya başladı. Ne yapacağını şaşıran genç adam can havliyle kaçmaya başladı.

YARDIMI SONUCU BACAĞINDAN BIÇAKLANDI
Sokak ortasında başlayan kovalamaca uzun süre devam etti. Saldırgan, elindeki bıçakla kovaladığı Abdülkadir Ö.'yü sonunda yakaladı ve bacağından bıçakladı. Genç adam kanlar içinde yere yığılırken bıçaklı Erol A. olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye giden Abdülkadir Ö., kendisini bıçaklayan şüpheliden şikayetçi oldu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada gözaltına alınan şüpheli Erol A., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Savcılık şüpheli adamı "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklama talebiyle Hakimliğe sevk etti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, sorgusunun ardından şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

EditörEditör