SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 12:00

"Bilal Soykan, Akyazı Belediye Başkanlığı İçin Startı Erdoğdu'dan Verdi: Mahalle Halkıyla Buluştu!"

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan Mahalli Seçimler için AKPARTİ'nin Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan, seçim kampanyasına Erdoğdu mahallesinden başladı. Mevcut Belediye Başkanı Soykan, adaylığını Erdoğdu mahallesinde açıkladı ve mahalle sakinlerinden destek istedi. Mahalledeki kahvehaneleri ve esnafları ziyaret eden Soykan, seçim startını buradan verdi.

Erdoğdu Mahallesi halkıyla bir araya gelen Soykan, toplantıda yaptığı konuşmada 5 yıllık belediye hizmetlerini anlatırken, geçmişte yaşanan pandemi ve Kahraman Maraş depremi gibi zorlu süreçlere değindi. AKPARTİ İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu'nun da destek açıklamalarıyla birlikte, Soykan seçim vaatlerini paylaştı.

Başkan Soykan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Geçen 5 yıl içinde Akyazı'ya birçok hizmet kazandırdık. Hayvan pazarı, mezbaha, hayvan barınağı, terminal, spor salonu gibi önemli projeleri hayata geçirdik. Doğal gazı 16 mahallemize getirdik ve verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Ancak, Erdoğdu mahallesinin bu hizmetlerden yeterince faydalanamadığını düşünen vatandaşlarımızın doğalgaz taleplerini de anlayışla karşılıyoruz."

Soykan, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı. Özellikle doğalgaz ihtiyacına yönelik sorulan sorulara cevap verirken, gelecek dönemde yapılacak hizmetlere dair planlarını da paylaştı.

EditörEditör