SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 21:32

Bilal Soykan: Hedefimiz Rekor Oyla Türkiye Birinciliği!

Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Akyazı’da sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Bilal Soykan, “Cumhur İttifakı olarak hedefimiz hemşerilerimizin desteği ile rekor oyla Türkiye birincisi olmak. Akyazı’ya da bu yakışır” dedi.

Bilal Soykan: Hedefimiz Rekor Oyla Türkiye Birinciliği!

Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, Cumhur İttifakı’nın İlçe Başkanları Mesut Ekrem ve Soyhan Sofuoğlu ile seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. İlçe başkanları ve teşkilat mensupları ile mahalle mahalle, sokak sokak gezen Bilal Soykan Akyazı’da sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.

‘Hedefimiz Rekor Oyla Türkiye Birinciliği’ 5

İlçe merkezindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra Erdoğdu, Bedilkadirbey, Bediltahirbey, Bedil Kazancı, Hastane, Batakköy, Altındere Osmanağa, Altındere Cumhuriyet ve Altındere Gündoğan Mahallelerinde Akyazılılar ile bir araya geldiklerini ifade eden Bilal Soykan, “ Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar ile birlikte de Karaçalılık ve Alaağaç Mahallelerimizi ziyaret ettik. Adaylığımızın açıklandığı ilk günden beri sahada hemşehrilerimiz ile iç içeyiz. Akyazılı vatandaşlarımız ilçemize 5 yılda neler kazandırdığımızın bilincinde ve desteklerini bizlere sonuna kadar hissettiriyorlar. Biz bu teveccühü bugüne kadar boşa çıkarmadık, bundan sonra da asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

‘Hedefimiz Rekor Oyla Türkiye Birinciliği’ 4

 Akyazı’da değer katmaya devam edeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, “ ‘Alnımızdaki Ak yazı’ olarak tanımladığımız 5 yıllık hizmet serüvenimizin ardından şimdi ‘Gönlümüzdeki Akyazı’ için hazırız kararlıyız. 5 yıl önce vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirmiş olmanın vermiş olduğu gurur ile şimdi diyoruz ki; Akyazı’ya katacak çok şeyimiz var. Türkiye birinciliği hedefi ile çıktığımız bu yolda hedefimiz Akyazı’yı Türkiye Yüzylılı’nın parlayan yıldızı yapmak” dedi. 

‘Hedefimiz Rekor Oyla Türkiye Birinciliği’ 3

EditörEditör