GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 14:02

Bilecik'te Minibüs ile Midibüs Çarpışması: 1 Yaralı!

Bilecik'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile midibüsün çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Atatürk Bulvarı eski otogar girişinde gerçekleşti. Şehir içi yolcu minibüsü ile yolcu midibüsünün çarpıştığı kazada, yaralanan vatandaş 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bilecik'te Minibüs ile Midibüs Çarpışması: 1 Yaralı!

Bilecik'te Atatürk Bulvarı eski otogar girişinde meydana gelen trafik kazasında, şehir içi yolcu minibüsü ile yolcu midibüsü çarpıştı. Kaza sonucu minibüste bulunan Emine Y. (45) isimli yolcu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, hemen Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın neden kaynaklandığı ve sorumluların belirlenmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu acı olayın ardından trafikteki güvenlik önlemlerinin artırılması için ilgili birimler tarafından yapılan çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

AdminAdmin