YEREL
Giriş Tarihi : 23-07-2023 18:42

Bisikletiyle festivale giderken kalbine yenik düştü!

Adapazarı'ndan bisikletiyle Akçakoca'ya festivale gitmek için yola çıkan Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyesi Muharrem Karayel, seyir halindeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bisikletiyle festivale giderken kalbine yenik düştü!

Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyesi olan bisiklet tutkunu Muharrem Karayel, Akçakoca'daki festivala gitmek için Adapazarı'ndan yola çıktı. Bisikletiyle seyir halinde olan Karayel, aniden rahatsızlanarak bisikletinden düştü. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Karayel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Kalbine yenik düşen Karayel'in cenazesi öğle namazına müteakip Adapazarı Yenigün Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği, bisiklet tutkunu Karayel'in vefatı sonrası açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ""Camiamızın kıymetli büyüğü ve duayeni, sevgili ağabeyimiz Muharrem Karayel'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..." ifadelerine yer verildi. 

AdminAdmin