SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:46   Güncelleme : 15-02-2024 13:58

"Biz arkasına para babalarını alanlar gibi olmayacağız"

İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, Ankara dönüşü ayağının tozuyla sahaya indi. Seçim çalışmalarına Çarşamba günü düzenlenen programla başlayan Sarıoğlu, “Biz, Karasu halkına tebessümü sadaka olarak layık görenlerden değiliz. Biz, Karasu halkını arkamıza aldık, halka hizmet için geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’da adaylığını açıklamasını ardından Karasu’ya dönen İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, ayağını tozuyla seçim startını verdi. İYİ Parti İlçe Teşkilatı önünde vatandaşa seslenen Sarıoğlu, liyakatli ve güler yüzlü kadro ile hizmetinize talibiz vurgusu yaptı.

Büyük bir coşku ile karşılanan Sarıoğlu, sözlerine “Bugün burada toplanmamız, aslında inancın fotoğrafıdır. Başarıya giden yolun ilk adımıdır. Hep beraber, birlik içerisinde hedefimize ulaşmak için bugün ilk adımı yine birlikte atıyoruz. Beş yıldır sahadayız, Karasu halkının istediği gibi bir liste yapmaya uğraşıyoruz. Sonucunda da liyakatten oluşan, genç ve siyasette yıpranmamış yüzlerle sizin hizmetinize talip olduk” diyerek başladı.

“Biz, tebessümü sadaka olarak size gösterenlerden olmayacağız. Güler yüzü bizde, liyakati bizde, şeffaflığı bizde bulacaksınız” diyen Hasan Sarıoğlu, sözlerini “Biz, arkasına para babalarını alanlar gibi olmayacağız. Arkasında para babası olanlar seçimi kazanınca onlara hizmet eder. Biz, arkamıza halkı aldık, seçilirsek de Karasu halkına hizmet edeceğiz” şeklinde sonlandırdı.

EditörEditör