GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 12:15

Bizim derdimiz Sakaryaspor

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Şanlıurfa deplasmanına sıralamadaki yeri korumak için gideceklerini söyledi. ;” Bizde hedef bitmez” diyen genç hoca izin dönüşünde takımın daha hırslı ve istekli gördüğünü belirtti.

Bizim derdimiz Sakaryaspor

Plan: Ligde kalan her karşılaşmaya maç maç hazırlandıklarını söyleyen Şanlı;” Tabi ki de bu yolda ufak tefek aksamalar olacak ancak bu aksamaların telafisi mümkün, biz bu eksiklikleri hedefimizden geriye döndürecek hatalar olarak görmüyoruz” dedi.

Yolumuz: Sezon başında planlanan yolda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Tuncay Şanlı, açıklamasında ;” Takım ile diyaloğumuz çok iyi, yardımcılarım ve takım olarak birbirimize kaynaşmış durumdayız, ben bu birlikteliğin ve ilişki bağlarının daha da iyi olacağını düşünüyorum”

Kapatmalar: Tribün bloklarının kapanmasına da değinen Genç hoca;” Tabi ki futbol taraftar la güzel, taraftarsız statların tadı olmuyor”diyerek Mücadele gücü yüksek maçlara çıkacaklarını, her karşılaşmanın final havasında geçeceğini, kendilerini de buna göre hazırladıklarını söyledi.

Play-Off: Şanlıurfa maçının ligin en zor maçı olacağını belirten Sakaryaspor’un genç hocası;” Şu an Play-Off gözüküyor ancak üç puanlı sistem de her an her şey değişebilir biz de takım olarak bunun bilincinde hareket ediyoruz” dedi ve Urfa maçına ilk üçü korumak için gideceklerini ifade etti. Derdimiz: Şanlı,“Tabi ki de şampiyonluk benim teknik Direktörlüğüm ve kariyerim açısından önemli ancak Sakaryaspor’un şampiyonluğu hepsinden de çok çok önemli. Derdimiz ligi şampiyon olarak tamamlamaktır bunun içinde Play-Off finali oynamak için lig üçüncülüğü önemlidir” dedi.

AdminAdmin