FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 11:47

Bodrum FK, Play-Off Yolunda Sakaryaspor Sınavı!

Bodrum Futbol Kulübü, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Bodrum İlçe Stadı'nda Sakaryaspor'u konuk edecek. Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında 3 puanı hedefleyen yeşil-beyazlılar, play-off hattındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Bodrum FK, Play-Off Yolunda Sakaryaspor Sınavı!

Bodrum FK, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisi ile play-off hattına yükseldi. 10 Şubat Cumartesi günü ise Sakaryaspor'u yenerek bu çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off'taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Taşdemir, Kenan Özer, Süleyman Özdamar ve Diogo Sousa'nın sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Genç futbolcu Ege Bilsel ise, "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi ispatlayıp Antalya'ya gittim. Tekrar buraya geldim. Takım çok iyi. Süper Lig'e çıkmaya oynuyoruz ve buna inanıyoruz. Zorlu bir maçımız var. İnşallah Sakaryaspor'u yenip yolumuza güzel devam edeceğiz" diye konuştu.

Bodrum FK, Sakaryaspor'u yenerek play-off hattındaki yerini sağlamlaştırmak ve Süper Lig hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Bodrumspor evinde Sakaryaspor 'u ağırlayacak | Bodrum Haber

Ne Zaman?

Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek

EditörEditör