SPOR
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:09

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir: "Play-off'taki Yerimizi Sağlamlaştırmak İstiyoruz!"

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u konuk edecek. Maç öncesi Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve genç futbolcu Ege Bilsel açıklamalarda bulundu.

Bodrum FK Teknik Direktörü Taşdemir:

Zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Taşdemir, "Galibiyet serimiz 2 maça çıktı ama her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Ligin gidişatı her takım açısından çok farklı. Biz de bu ligde var olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk için erken, biz play-off'taki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz. Zorluklarla boğuşmasını öğrendik. Her skora açık bir maç. İnşallah bütün doğruları yapıp, kazanan taraf oluruz" dedi.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: "Play-off potası içerisinde  olduğum için mutluyum" - Spor Haberleri - Spordetay - Spor Haberleri

Ege Bilsel: "Süper Lig'e Çıkmaya İnanıyoruz"

Bodrum FK'nın genç futbolcusu Ege Bilsel ise, "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi ispatlayıp Antalya'ya gittim. Tekrar buraya geldim. Takım çok iyi. Süper Lig'e çıkmaya oynuyoruz ve buna inanıyoruz. Zorlu bir maçımız var. İnşallah Sakaryaspor'u yenip yolumuza güzel devam edeceğiz" diye konuştu.

Bodrum FK, Sakaryaspor'u yenerek play-off hattındaki yerini sağlamlaştırmak ve Süper Lig'e çıkma umutlarını canlı tutmak istiyor.

EditörEditör