GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2024 11:19

Bolu Kartalkaya Yolunda Kaza

Bolu'nun Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü ile pikap çarpıştı. Kaza tutanağı hazırlayan jandarma personeli ve otobüs şoförü, buzlanan yolda bir cipin çarpması sonucu yaralandı. Olayın detaylarına göre, Kartalkaya istikametine giden bir pikap ile karşı yönden gelen yolcu otobüsü çarpıştı ve ardından kaza yerindeki jandarma ekipleri tarafından kazBolu'nun Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü ile pikap çarpıştı. Kaza tutanağı hazırlayan jandarma personeli ve otobüs şoförü, buzlanan yolda bir cipin çarpması sonucu yaralandı. Olayın detaylarına göre, Kartalkaya istikametine giden bir pikap ile karşı yönden gelen yolcu otobüsü çarpıştı ve ardından kaza yerindeki jandarma ekipleri tarafından kaza tutanağı hazırlanmaya başlandı. a tutanağı hazırlanmaya başlandı.

Bolu Kartalkaya Yolunda Kaza

Ancak, kaza tutanağı tutulurken Kartalkaya istikametinden gelen bir Range Rover marka cip, buzlanan zeminde duramayarak jandarma personeli Mustafa M. ve otobüs sürücüsüne çarptı. Yaralanan jandarma personeline pikap sürücüsü ilk müdahaleyi yaparken, sağlık ekipleri otobüs şoförü Bülent A.'ya olay yerinde müdahale etti. Yaralı jandarma personeli Mustafa M., durumunun ciddiyetini koruyarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bolu Kartalkaya yolunda kaza! Buzlanan zemin ikinci kazaya neden oldu: 2  yaralı - DUY ANTALYA hasta bekler haber beklemez, ANTALYA HABERLERİ,ANTALYA  HABER SİTESİ

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı ve güvenlik ekipleri tarafından detaylı bir rapor hazırlanması için çalışmalar sürdürülüyor. Karayolu kullanıcıları, buzlanma ve kaza riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

EditörEditör