GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-12-2022 13:51   Güncelleme : 12-12-2022 13:51

Bomba iddia! Brezilya'nın Dünya Kupası'ndan elenmesi Fenerbahçe'nin başını daha çok ağrıtacak

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in Tite'nin görevden ayrılmasının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Palmeiras'ın hocası Abel Ferreira ile görüştüğü iddia edildi. Brezilya'nın Portekizli hocayı sezon bitmeden göreve getirmek için tazminat ödemesi gerekirken, Ferreira'nın anlaşma zemini yaratmak için daha uygun bir aday olduğunu belirtildi.

Bomba iddia! Brezilya'nın Dünya Kupası'ndan elenmesi Fenerbahçe'nin başını daha çok ağrıtacak

Dünya Kupası'nda büyük bir yıkım yaşayan ve çeyrek final turunda elenen Brezilya'da teknik direktör Tite'nin görevine son verilmişti. Sambacılar, yeni hoca arayışına devam ederken gündeme Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus geldi.

FERREIRA, JORGE JESUS'TAN BİR ADIM ÖNDE

Correio Braziliense'den Marcos Paulo Lima'nın haberine göre; Brezilya, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Palmeiras'ın hocası Abel Ferreira için zemin yokluyor. Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in 2 hocanın da temsilcileriyle görüştüğü belirtilirken, Ferreira ile anlaşmanın daha kolay olması 43 yaşındaki hocayı bu görev için daha avantajlı konuma getirdi.

JORGE JESUS İÇİN TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDALAR

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'un ayrılığına izin vermediği belirtilirken, Palmeiras'ın ise Abel Ferreira'nın gidişine yeşil ışık yaktığı öğrenidli. Ayrıca Brezilya, Jesus'u sezon bitmeden takımın başına getirmek istiyorsa sarı-lacivertlilere tazminat ödemek zorunda.

Haberler.com - Spor

Brezilya Milli Takımı Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

AdminAdmin