GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 15:57   Güncelleme : 29-11-2022 15:57

BTP lideri Hüseyin Baş'ın asgari ücret önerisini duyan sunucu bile şaşırıp kaldı: Nasıl yani?

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Haberler.com Youtube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. "Asgari ücret ne kadar olmalı?" sorusunu yanıtlayan Baş, "Bana asgari ücreti sorduklarında 1000 TL olacak diyorum" dedi, bu cevabı duyan Kızıltepe'nin şaşkınlık içerisinde "Nasıl yani?" diye sorduğu görüldü.

BTP lideri Hüseyin Baş'ın asgari ücret önerisini duyan sunucu bile şaşırıp kaldı: Nasıl yani?

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Haberler.com stüdyolarında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Hem Türkiye gündemi hem de siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Baş'ın asgari ücret önerisi ise yayına damga vurdu.

"SİZE GÖRE ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI?"

Hüseyin Baş, Olgun Kızıltepe tarafından yöneltilen, "Her siyasi parti kendi asgari ücret tahminini yapıyor. Sizin bu konudaki tahmininiz nedir?" şeklindeki soruyu yanıtladığı sırada ortaya ilginç görüntüler çıktı.

VERDİĞİ CEVAP SUNUCUYU BİLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

BTP lideri Baş asgari ücret hakkında, "Bana asgari ücreti sorduklarında 1000 TL olacak diyorum. Kimse asgari ücretle çalışmaz bu sayede. Madem yükseltilince ülke ekonomisine zarar veriyor, o zaman düşürelim" ifadelerini kullandı. Baş'ın bu cevabı Kızıltepe'yi bile şaşkına çevirdi.

DAHA SONRA ÖNERİSİNİN NEDENLERİNİ ANLATTI

Olgun Kızıltepe Hüseyin Baş Ekonomi Güncel Haberler

AdminAdmin