GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 13:13

Bu Maçlara Yürek Dayanmaz

Amatör Süper Lig A Grubu'nda bugün 5 maç oynanacak. Günün sonucu merakla beklenen kritik maçında lider As Akyazıspor, evinde Arifiye Doğanspor'u ağırlayacak. Arifiye temsilcisinin Play-Off iddiasını sürdürmesi için zorlu maçta puan kaybı yaşamaması gerekiyor.

Bu Maçlara Yürek Dayanmaz

BU MAÇLAR KAÇMAZ

Puan cetvelinde ilk altı takımın Play-Off savaşı verdiği Süper Amatör Küme A Grrubu maçlarında bugün yine büyük bir heyecan yaşanacak. Lig’de son dört haftaya girilirken, play-off grubu bugünkü maçlarda alınanacak sonuçlar sonrası şekillenebilir. Bugün oynanacak olan dört karşılaşmada saat 16.00’da bir karşılaşma ise 15.00'da başlayacak. 21 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak Play-Off'u büyük ölçüde garantileyen As Akyazıspor, bugün Akyazı Sentetik Saha'da 42 puanla 4'üncü sırada yer alan ve Play-Off hattı içinde olmak isteyen Osman Gümüştaş idaresindeki Arifiye Doğanspor karşısında zorlu bir mücadele verecek. 

 

KAYBEDEN HAVLU ATACAK

47 puanla ikinci sırada yer alan Ferizlispor 2011, ligden düşen Sakarya Caddesi'ne konuk olacak. Grupta 42 puan ve averajla 3'üncü sırada bulunan Kazımpaşa Birlikspor, altı puanlık maçta Taraklıspor'u konuk edecek. 41 puanla Play-Off hattının bir puan gerisinde bulunan Kocaali Sahilspor, hiçbir iddiası bulunmayan Harmanlıkspor ile Kocaali Suni Saha'da karşı karşıya gelecek.  Lig de kalmayı garantileyen Çaybaşı Bekirpaşaspor, lig de inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve ilk üç arasına girmek isteyen Karasu Aziziyespor'u konuk edecek. Karasu temsilcisinin play-off iddiasını sürdürmesi için bugünkü Bekirpaşa maçından mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyor. Puan kaybı yaşaması halinde ise Play-Off rüyasını önümüzdeki seneye taşıyacak. 

 

 

Süper Lig A Grubu 23.Hafta Programı

Erenler Atatürk 2 Nolu Saha

16:00 Sakarya Caddesı - Ferızlıspor 2011

Emirler Çim Saha

16:00 Çaybaşı Bekirpaşa - Karasu Aziziye

Ekrem Karaberber

15:00 Kazımpaşa Birlikspor - Taraklıspor

Kocaali Suni

16:00 Kocaali Sahilspor -  Harmanlıkspor

Akyazı Suni

16:00 As Akyazıspor - Arifiyespor

EditörEditör