GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 13:10

Bundan sonra her maç GERGİN GEÇECEK

Sakaryaspor’un genç hocası Tuncay Şanlı, Haftanın ilk antrenmanını dün yaptırdı. Rüstemler tesislerindeki idman da takımı uyaran Şanlı, Adanaspor maçı ile ilgili uyarılarda bulundu ve;” Bundan sonra her maç final” dedi.

Bundan sonra her maç GERGİN GEÇECEK

Final: Manisaspor’a karşı çok iyi mücadele ettiklerini ancak net pozisyonlar da son vuruş hatası yapıldığını söyleyen Tuncay Şanlı, ligde kalan son 9 maçın da final havasında geçeceğini söyledi.;”Bundan sonra rahat maç yok” uyarısında bulunan Şanlı gereksiz kart görme konusunda da futbolcuları uyardı.

Gerildi: Manisa maçının ilk 45 dakikalık bölümünde zor anlar yaşayan, hata yaptıkça da hayli gerilen Tuncay Şanlıyı ikinci yarıda ki goller rahatlattı. Rotman’ın golü ile derin bir nefes alan Şanlı Burak’ın oyundan atılmasına sinirlense de Del Valle’nin golü kendisine teselli oldu.

Önemli: Manisaspor maçını değerlendiren ve deplasmanda yapılacak Adanaspor maçının önemini anlatan Tuncay Şanlı, Düşme potasında olan Adanaspor ile sezonun en zor ve en gergin maçına çıkacaklarını söyledi. Genç hoca her şeye rağmen Adana’ya kazanmak için gideceklerini ifade etti.

EditörEditör