MAGAZİN
Giriş Tarihi : 18-01-2024 12:41   Güncelleme : 18-01-2024 12:42

Burcu Biricik anne oluyor!

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, 3.5 aylık hamile olduğunu duyurdu. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Burcu Biricik anne oluyor!

Burcu Biricik, 2014 yılında reklamcı Emre Yetkin ile evlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" yanıtını vermişti.

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna, "Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırmak istiyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçirmek istiyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" diyerek cevap vermişti.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

Burcu Biricik'in hamilelik haberini, Söylemezsem Olmaz programı duyurdu. Programa telefonla bağlanan Biricik, hamileliğini doğruladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

Burcu Biricik'in hamilelik haberi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncuya, sevenlerinden ve meslektaşlarından tebrik mesajları yağdı.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

AdminAdmin