YEREL
Giriş Tarihi : 15-02-2024 16:20

Burhaniye Mahallesi'nde Kesintisiz İçme Suyuna Kavuşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin su altyapısını yenilemeye devam ediyor. Son olarak Geyve'nin Burhaniye Mahallesi'nde bin 500 metrelik içme suyu hattı yenileme çalışmaları başladı. Ekonomik ömrünü tamamlayan ve arızalara neden olan eski hat, kısa sürede yenilenerek bölgeye kesintisiz ve kaliteli içme suyu sağlanacak.

Burhaniye Mahallesi'nde Kesintisiz İçme Suyuna Kavuşacak

Eski Hat Yenileniyor:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapılan açıklamada, Burhaniye Mahallesi'nde uzun yıllardır hizmet veren bin 500 metrelik içme suyu hattının yenileneceği belirtildi. Ekonomik ömrünü tamamlayan ve arızalara neden olan hat, su kayıplarına da yol açıyordu. Yeni hat ile bu sorunların önüne geçilecek ve bölge halkına kesintisiz ve kaliteli içme suyu sunulacak.

Burhaniye Mahallesi Büyükşehir İle Kesintisiz İçme Suyuna Kavuşacak

Hızlı Çalışma:

SASKİ ekipleri, Burhaniye Mahallesi'nde yeni içme suyu hattı döşeme çalışmalarına hızla başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalarla bölge halkı, modern ve sağlıklı bir altyapıya kavuşacak.

SASKİ'den Açıklama:

SASKİ tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Su israfının önüne geçme ve vatandaşlarımızın içme suyuna kesintisiz ulaşımını sağlamak için çalışmalarımız tüm ilçelerimizde devam ediyor. Burhaniye Mahallesi’nde uzun yıllardan beri hizmet veren hattımızı da bu kapsamda yeniliyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayacağımız çalışmalarımız sayesinde bölgenin su sorunlarına çözüm olacağız."

EditörEditör