Asayiş
Giriş Tarihi : 09-02-2024 17:33

Bursa'da Maden Ocağında Göçük! Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Bursa'da bir maden ocağında meydana gelen göçükte bir işçi hayatını kaybetti. Harmancık ilçesinde özel bir şirket tarafından işletilen krom madeni ocağında göçük yaşandı.

Bursa'da Maden Ocağında Göçük! Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Beytullah Çohadar (37) isimli işçi göçük altında kaldı. Kurtarma ekipleri tarafından yaralı olarak ulaşılan Çohadar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Çohadar ve arkadaşları maden ocağında çalışırken, tavan çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Göçük altında kalan Çohadar'a ulaşmak için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmalarda Çohadar'a yaralı olarak ulaşıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çohadar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve 1 çocuk babası olan Çohadar'ın naaşı, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Maden ocağında göçük sonucu işçi hayatını kaybetmesi, Bursa'da büyük üzüntüye yol açtı. Yetkililer, olayla ilgili tüm detayları araştırmak için çalışma başlattıklarını bildirdiler.

Bursa'da maden ocağında göçük: Bir işçi hayatını kaybetti

EditörEditör