YEREL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 14:23

Büyük Birlik Partisi (BBP), Sakarya'da İl Kadın Kolları İstişare ve Tanışma Toplantısı düzenledi.

Toplantıda katılım sağlayan MKYK üyesi Yasin Kobal Genel Başkanımız Mustafa Destici Sakarya'daki çalışmaları takip ediyor gayet memnun sahada olmanız bizleri onurlandırıyor. olumlu tepkiler alıyoruz siyaset sizler ile güzel dedi 

Büyük Birlik Partisi (BBP), Sakarya'da İl Kadın Kolları İstişare ve Tanışma Toplantısı düzenledi.

Sakarya İl Başkanlığında Düzenlenen toplantıda 
Seçimlerde oy kullanırken herkesin daha hassas olmasını ve iyi düşünmesini isteyen Asuman Çelik , şunları kaydetti:
"Kadın anadır kadınsız bahçede çicek açmaz kadınsız hiçbirsey başarılmaz diyerek. 
PKK'nın uzantısı olan partiyi Mecliste görmek istemiyoruz. O nedenle hepinizden hassaten rica ediyorum, doğ doğru insanlarla birlikte olalım. Kadınlarımız, siyasetin içinde olsun. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söyledik ve söylüyoruz, terörü, terör destekçilerini hiçbir zaman tasvip etmiyoruz, sonuna kadar onların karşısındayız. Bizim için önemli olan Türk varlığının bütünlüğüdür, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğüdür. PKK'nın uzantısı partinin ve bu partiye doğrudan ya da dolaylı destek veren tüm oluşumların karşısındayız, hep birlikte karşısında olmalıyız. Kandil'i ve PKK'yı destekleyen hiçbir tutum ve oluşum, Türk siyasetinde yer almamalıdır, desteklenmemelidir."

BBP İl Başkanı Cengiz Bayar da kadınların siyasetteki önemine dikkati çekerek, kadınların yer almadığı hiçbir siyasi hareketin başarılı olamayacağını aktardı.


AdminAdmin