SİYASET
Giriş Tarihi : 19-01-2024 10:35

Büyük Birlik Partisi Önceki Dönem Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Üsküp’den Dikkat Çekici Açıklamalar

2024 Yerel Seçimleri’nin yaklaştığı şu günlerde partimizin Sakarya ilimizin güzide ilçelerinde vatandaşımızın onayına sunduğu birbirinden kıymetli belediye başkan adaylarının teşkilatımız nezdinde olumlu karşılandığını ve ilçe teşkilatlarımız ile gayet uyumlu bir bir çalışma başlattıklarını müşahede etmekteyim.

Büyük Birlik Partisi Önceki Dönem Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Üsküp’den Dikkat Çekici Açıklamalar

Bununla beraber adaylarımızın ilçelerinde ve ilimiz siyasetinde kahir ekseriyetle olumlu karşılanıp seçmen tarafından yoğun teveccühe mazhar olduklarını görmekteyim. Partimizin adaylar tarafından yoğun teveccühe mazhar olmasından rahatsız olan bazı mahfiller ise kısık sesle de olsa  bu tercihin bir hülleden ibaret olduğu yönünde manipülasyon yaparak partimizin yükselişini gölgelemek istemektedirler. 

Unutulmasın ki partimizden seçilip sonradan parti değiştiren belediye başkanlarının ortak payda da buluştukları nokta belediye meclis aritmetiği içerisinde zayıf kalmamız ve meclis içerisinde ittifakımızın diğer paydaşlarının da yeterli desteği sağlamamasınndan dolayı hismete ulaşmanın zorlaşması olmuştur. Bunun önüne geçilmesi için kıymetli vatandaşlarımızın başkan adaylarımıza göstermiş olduğu teveccühü belediye meclis üyesi adaylarımıza da gösterdiği vakit meclis çoğunluğuna hakim olan belediye başkanları parti değiştirme ihtiyacı gütmeyeceklerdir.

Keza Başkanımız sayın Mustafa Destici ve Genel Merkez Seçim İşleri Komisyonumuz partimize adaylık için başvuran aday adaylarına gerekli uyarıları yapmış ve gerekli tedbirleri almıştır.

 

Belirtmek isterim ki Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi yolculuğunda hiçbir seçimde teşkilat içinden ve dışından aday bulma sorunu yaşamamış aksine her seçimde parti içerisinde aday adaylığı süreci yaşanmıştır. Bugün geldiğimiz noktada ise geçmişte yaptıkları hayırlı hizmetlere bizatihi bahse konu ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın şahit olduğu bu güzide adaylarımızın gelecekte de daha büyük hizmetler yapacaklarına inancım tamdır.

 

Siyasette partiler halka ve hakka hizmet etmenin araçlarıdır. Ve bu hizmet etme yarışında tertemiz mazisi ile 30 yılı aşkın sürede partimizin aday adayları tarafından tercih edilmesini küçümsemek en hafif tabiriyle fesatlıktan başka birşey değildir.

Büyük Birlik Partisi Müslüman Türk Milleti’nin son kalesi, temiz siyasetin tek adresidir. 

Bu vesile ile 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin başta ilimize ve Sakaryalılar olmak üzere camiamıza ve Yüce Türk Milleti’ne hayırlar getirmesinin Yüce Allah’tan niyaz ederim.

AdminAdmin