YEREL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 12:32

Büyükelçilerden ASRİAD Sakarya üyesi firmalara ziyaret

ASRİAD Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Uluslararası Ekonomi, Vizyon ve İş Geliştirme Toplantısı’na katılan Etiyopya Büyükelçileri Adem Mohamed Mahmud ve Mulıe Tarekegn Edlie, ASRİAD Sakarya Üyesi Üretici ve İhracatçı firmalara ait fabrikaları ziyaret etti.

Büyükelçilerden ASRİAD Sakarya üyesi firmalara ziyaret

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Ekonomi, Vizyon ve İş Geliştirme Toplantısı’ Erenler’ de faaliyet gösteren Premier Otel’de gerçekleşti. Toplantının öğleden sonraki oturumlarında Etiyopya Büyükelçileri Adem Mohamed Mahmud ve Mulıe Tarekegn Edlie, ASRİAD Sakarya Üyesi Üretici ve İhracatçı firmalarımızdan 3 tanesini fabrikalarında ziyaret ederek ürünleri yakından inceledi.

 

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, Büyükelçilerin fabrika ziyaretlerini değerlendirdiği açıklamasında; “2023 Kasım ayının ortalarında  Etiyopya’da Büyükelçilerimizle birlikte Sakarya’dan ASRİAD Ailesi iş dünyasıyla birlikte gezi ve iş ziyareti gerçekleştireceğiz. Bu bağlamda Uluslararası Ekonomi, Vizyon ve İş Geliştirme Toplantımızın öğleden sonraki oturumlarında, ASRİAD Sakarya üyemiz üretici ve İhracatçı firmalarımızdan 3 tanesini fabrikalarında Büyükelçilerimiz ile Etiyopya pazarında ön plana çıkan demir-çelik sektörü üzerine, temizlik endüstriyel otomasyonlu büyük ve küçük alanlar için temizlik ürünleri üreten Arel Çelik,  May Makine ve Haser Aluminyum ziyaret ettik. Etiyopya ziyaretimiz öncesinde Büyükelçilerimize ziyaretimiz öncesinde ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk” dedi.Şube Başkanı Ulusal açıklamasında; “ASRİAD Sakarya olarak ilk ziyaretimizi Uluslararası İş Geliştirme Programımız kapsamında  sırası ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın, Zafer Tan'ın sahibi olduğu Arel Çelik, Mustafa Ayyıldız'ın sahibi olduğu May Makina'yı ve Üyemiz Serkan Sarıkülçe'nin sahibi olduğu Haser Aluminyum'u ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde firma sahipleri ve yöneticiler tarafından Büyükelçilere Yurtiçi, Yurtdışı faaliyetleri  ve üretmiş oldukları ürünler hakkında bilgiler verildi” diye söyledi. 

AdminAdmin