YEREL
Giriş Tarihi : 12-12-2023 16:58

Büyükşehir Aday Adayı Duran’dan STK’lara ziyaret

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Duran şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Aday Adayı Duran’dan STK’lara ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran, STK ziyaretleri kapsamında Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (SAKARYAGİAD), Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Sakarya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Sakarya Müteahhitler Birliği’nin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

“KATILIMCI VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSİYORUZ”

Duran, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, şehrin potansiyelini en üst düzeyde kullanmak için sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı.

Sakarya’nın kalkınması ve genel refahın güçlendirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Duran, Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde STK’larla birlikte Sakarya'nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için birçok ortak projeyi birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA ORTAK PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Duran konuşmasına şöyle devam etti :

“Katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Şehrimizin kalkınması ve gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının katılımı ve desteği son derece önemlidir. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde, Sakarya’nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha fazla gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler üreteceğiz. Şehrimizin geleceğini birlikte inşa etmek adına sivil toplum kuruluşları ile güç birliği yapmak, şehrin gelişimi için büyük bir önem arz etmektedir. "

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZLA HER ZAMAN YAKIN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Şehrin kalkınması ve toplumun genel refahının güçlendirilmesi noktasında STK'ların önemli bir güç olduğunun altını çizen Duran, Sakarya’nın daha yaşanabilir şehir olmasında sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman yakın bir iş birliği içinde olacaklarını belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin dinlenmesinin ve birlikte hareket edilmesinin şehir için olumlu bir adım olduğunu belirten Duran, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şehrimizin geleceğini birlikte şekillendirebilmek adına, sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman yakın iş birliği içinde olacağız. Birlikte hareket ederek şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Bu noktada, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini dinlemek, şehri daha iyi bir yaşam alanı haline getirmek için önemli bir adımdır. Şehrin stratejik planlarını ve projelerini,

şehrin gerçek ihtiyaçlarına göre şekillendirmek için sivil toplum kuruluşlarının fikir ve görüşleri bizim için son derece değerli ve kıymetlidir. Güçlü ve katılımcı ortak akılla, şehrimizi her açıdan daha iyi bir seviyeye taşıyacağımıza inancım tamdır. Sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle, şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümle çalışacağım. Sakaryamızın geleceğini birlikte inşa etmek, şehrimizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir kılmak için çıktığımız bu yolda, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sakarya'nın daha yaşanabilir bir şehir olması için birlikte çalışmanın önemli olduğunu ifade ettiler.Thumbnail 14878A91 C4De 4C54 84Be 9461Cf1Da4D1

AdminAdmin