SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2024 16:35

Büyükşehir Ampute, Adana’yı Farklı Geçti: 12-1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Futbol Takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol 1. Ligi'nin ilk yarısını evinde aldığı 12-1'lik farklı Adana galibiyetiyle kapattı.

Büyükşehir Ampute, Adana’yı Farklı Geçti: 12-1

Yeni Sakarya Stadı yanındaki komplekste oynanan maçta Büyükşehir ekibi, baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve rakibini farklı mağlup etmeyi başardı.

Büyükşehir'in golleri 2 ve 31. dakika Ali, 6 ve 8. dakika Doğanay, 25 ve 27. dakikada Nurettin, 29. dakikada Mustafa, 35. dakikada Baran, 37 ve 39. dakikada Hüseyin'den geldi. Adana'nın tek golü ise 15. dakikada Muhammed'den geldi.

Bu galibiyetle ikinci yarıya moralli giren Büyükşehir, şampiyonluk iddiasını güçlendirdi.

Büyükşehir Ampute Takımı Kulübü Başkanı Başkan Cemil Yıldırım, maç sonu yaptığı açıklamada "Bu yolun sonu şampiyonluk" vurgusu yaparak şöyle dedi:

"Oynadığımız futbol bizi çok memnun etti. 2. Yarı için yaptığımız 2 süper star transferler ile şampiyonluğa doğru yürüyeceğiz. Kötü hava şartlarına rağmen tribünlerde yerini alıp bizi destekleyen seyircilerimize, her zaman desteklerini gösteren Başkanımız Sn. Ekrem Yüce'ye tüm şehre teşekkür ederiz" dedi.

EditörEditör