SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 19:39   Güncelleme : 10-01-2024 20:11

Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında Çelişen Twitlerle Dolu Sakarya Seçim Arenası

Sakarya'da yerel seçimlere yönelik merakla beklenen AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı konusundaki belirsizlik, sosyal medyada yaşanan çelişkili açıklamalarla daha da karmaşık bir hal aldı. Ankara Kuşu'nun "Ekrem Yüce için vedalaşın" tweeti ile başlayan gizemli süreç, bugün Mehmet Yetim'in aynı anda yaptığı açıklamayla adeta doruğa ulaştı. Şehirdeki bu beklenmedik gelişmeler, seçim öncesi atmosferi adeta bir bilinmezlikle sarstı!

Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında Çelişen Twitlerle Dolu Sakarya Seçim Arenası

Sakarya'da yerel seçimlere yönelik heyecanlı bekleyiş sürerken, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak konusu haline geldi. Ancak son günlerde ortaya çıkan çelişkili açıklamalar, şehirde büyük bir spekülasyon ve merak dalgasına neden oldu.

Ankara Kuş adlı Twitter hesabı, geçtiğimiz günlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce hakkında "Ekrem Yüce için vedalaşın" başlığı altında bir paylaşım yaparak, dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bugün aynı hesap, Mehmet Yetim ile eş zamanlı olarak yaptığı paylaşımda, "Son dakika.. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeniden aday gösterilmeyeceği kesinlik kazandı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Mehmet Yetim'in aynı anda yaptığı paylaşımda ise, "Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce" şeklinde bir açıklama yer aldı. Bu çelişkili açıklamalar, şehirde adeta bir şüphe ve merak fırtınasına neden oldu.

Ankara Kuş'un daha önceki paylaşımında "Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye veda edin" şeklindeki tweeti, bugünkü açıklamalarla çeliştiği için dikkat çekiyor. Bu durum, AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı konusunda kamuoyunda şüphe ve belirsizlik yaratmış durumda.

AdminAdmin