GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 16:07

Büyükşehir Kick Bokscuları Antalya'da Rüzgar Gibi Esti!

Antalya'da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün kick bokscuları büyük bir başarıya imza attı. 60 kilo büyük kadınlarda Ayşe Kaplan birinci, Hale Toka ise 50 kilo büyük bayanlar kategorisinde ikinci olarak kürsüye çıkarak şehre bir altın ve bir gümüş madalya kazandırdılar.

Büyükşehir Kick Bokscuları Antalya'da Rüzgar Gibi Esti!

Büyükşehirli Sporcular Kürsüye Çıktı

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen şampiyonaya 5 bin 140 sporcu katıldı. Büyük bir heyecana sahne olan turnuvada Büyükşehirli sporcular Ayşe Kaplan ve Hale Toka, rakiplerini yenerek kürsüye çıkmayı başardı.

Büyükşehir’in Kick Bokscuları Antalya’da Rüzgâr Olup Esti 3

Ayşe Kaplan Altın Madalya Kazandı

60 kilo büyük kadınlarda mücadele eden Ayşe Kaplan, tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Kaplan, bu başarısıyla milli takıma da seçilme şansı yakaladı.

Hale Toka Gümüş Madalya Kazandı

50 kilo büyük bayanlar kategorisinde mücadele eden Hale Toka ise finalde rakibine yenilerek gümüş madalyada kaldı. Toka da sergilediği performansla dikkat çeken sporcular arasında yer aldı.

Büyükşehir’in Kick Bokscuları Antalya’da Rüzgâr Olup Esti 2

Büyükşehir'den Tebrik Mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, turnuvada dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Yüce, "Sporcularımız Antalya'da rüzgar gibi esti ve şehrimize bir altın ve bir gümüş madalya kazandırdılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

EditörEditör