YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:30

Büyükşehir'den İsrail'e TROY'lu boykot

Geçtiğimiz günlerde İsrail menşeili ürünlerin belediyenin işletmelerinde satışını yasaklama kararı alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaptığı boykotlara bir yenisi daha ekledi. Başkan Yüce, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de soykırım yapan İsrail’i destekleyen finansal sistemi boykot ederek yerli ve milli ödeme yöntemi olan TROY karta geçme kararı aldıklarını açıkladı.

Büyükşehir'den İsrail'e TROY'lu boykot

Geçtiğimiz günlerde İsrail menşeili ürünlerin Uçak Kıraathanesi, Ormanpark, Millet Kıraathanesi, Kent Park Kafe gibi Büyükşehir iştiraki işletmelerde satışını yasaklama kararı alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaptığı boykotlara bir yenisi daha ekledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de soykırım yapan İsrail’i destekleyen finansal sistemi boykot ederek yerli ve milli ödeme yöntemi olan TROY karta geçme kararı aldıklarını açıkladı.

Büyükşehir Kasım ayı Meclisi'nde konuşan Başkan Yüce, “İsrail katliamını lanetleyerek, belediye personelimizin kullanmakta olduğu maaş kartlarını Türkiye'nin ilk ve tek yerli ödeme yöntemi olan TROY'a geçiriyoruz" açıklamasında bulundu. 

AdminAdmin