YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 14:09

Büyükşehir'den toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Amirliği ekipleri sıcak hava nedeniyle toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

Büyükşehir'den toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Sıcak hava nedeniyle bu yaz mevsimi hayli sıkıntılı geçerken toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar klimalarla kısmen de olsa serinliyor. Ancak bazı toplu taşıma araç sürücüleri klimaların açılmasıyla birlikte daha fazla akaryakıt tüketimi kullanıldığını bahane ederek araçlarında klima açmıyor. Zaman, zaman vatandaşlardan gelen bu şikayetleri de değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Amirliği ekipleri toplu taşıma araçlarında klima denetimi yapıyor.

Şehrin çeşitli yerlerinde durdurdukları toplu taşıma araçlarında klima denetimi yapan ekipler, klimanın yanı sıra toplu taşıma araçlarında yasak olan filmle kaplı cam denetimi, sürücünün belgelerini de inceliyor.  Şehir genelinde yapılan denetimlerde ekipler 3 araç sürücüsüne ilgili maddelerden yasal işlem yaparken, yetkililer çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

AdminAdmin