GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 15:58   Güncelleme : 31-10-2022 15:58

Can Ataklı'nın akılalmaz TOGG hazımsızlığı! Skandal ifadeler

Haber 7 - Türkiye'nin 60 yıllık hayali TOGG ile gerçekleşirken CHP yandaşı Can Ataklı'nın hayalleri yıkıldı. Bütün milletin göğsünü kabartan ve gururlandıran tarihi girişim bazı çevreleri ise rahatsız etti.

Can Ataklı'nın akılalmaz TOGG hazımsızlığı! Skandal ifadeler

İşte 10 soruda yerli otomobil Togg!

GALERİNİN DEVAMI
<p>Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk aracı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle üretim bandından indi.</p>

<p> </p>
<p>27 Aralık 2019'da ön gösterim araçlarının tanıtımı yapılan, 18 Temmuz 2020'de fabrikasının inşasına başlanan Togg'da seri üretime resmen geçilmiş oldu.</p>
<p><strong>Ne zaman satışa çıkacak?</strong></p>
<p><strong>Fiyatı ne olacak?</strong></p>
<p>Diğer modeller ne zaman üretilecek?</p>
<p>Nasıl satılacak?</p>
<p>Ne kadar üretim yapılacak?</p>
<p>Yerlilik oranı ne?</p>
<p>Servis ağı olacak mı?</p>
<p>Şarjı ne kadar gidecek?</p>
<p>Nasıl şarj edilecek?</p>
<p>ihracat ne zaman başlayacak?</p>

Yerli ve milli projelere karşı kör ve sağırı oynayan muhalefet kanadının medyası da türlü algı operasyonlarıyla hazımsızlıklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

29 Ekim'de seri üretime geçen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG muhalif medyanın da rahatsızlığını gün yüzüne çıkardı. İlk önce CHP yandaşı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TOGG'un fotoğrafını paylaşarak "Reno var, Pejo var, bunun adı da Reco olsun" ifadelerine yer vermişti. Şimdi ise CHP'nin bir diğer yandaşı Can Ataklı'dan benzer bir çıkış geldi.

'GÖRMEMİŞİN OTOMOBİLİ OLMUŞ'

Ataklı, 'Görmemişin otomobili olmuş' başlıklı yazısında TOGG'un yerli olmadığını ima ederek "Yabancı marka olarak Türkiye’de üretilen otomobillerin tamamı TOGG’un “yerli ve millilik” oranından daha fazla yerli ve milli." dedi.

Skandal Togg paylaşımı sonrası Yılmaz Özdil, bu kez fena çuvalladı!Skandal Togg paylaşımı sonrası Yılmaz Özdil, bu kez fena çuvalladı!

Ataklı, "Amaç belli ki bir otomobil fabrikası sahibi olmak adı altında seçime yönelik olağanüstü bir propaganda ve algı yaratmak" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet tarihine geçen yerli otomobil hamlesi ile ilgili hazımsızlığını gizlemeyen Ataklı yazısını, "Ama ne yazık ki milletçe 'Görmemişin otomobili olmuş' psikolojisi yaşatıyorlar bize." sözleriyle son verdi.

KAYNAK: HABER7
AdminAdmin