MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-02-2024 17:45

"Canlı Yayında Şoke Edici İtiraf: Kocamın Abisiyle İlişki Yaşadım!"

Esra Ezmeci'nin sunuculuğunu yaptığı 'Yeni Baştan' programına katılan ve yüzü maskeli bir şekilde çıkan Gönül, canlı yayında şoke edici bir itirafte bulundu. Kocası askerde olan Gönül, kayınbiraderiyle yaşadığı ilişkiyi açıkça dile getirerek izleyenleri şaşırttı.

"Eşim askerdeydi, ben de boşluktaydım" diyerek konuşmasına başlayan Gönül, kayınbiraderinin de eşiyle sorunları olduğunu ve sürekli ilgi gördüğünü ifade etti. Gönül, duygusal boşluğunu kayınbiraderiyle yaşadığı ilişkiyle doldurduğunu söyledi.

İtiraflarını daha da çarpıcı hale getiren Gönül, ilk çocuğunun kayınbiraderinden olabileceğini dile getirdi. "O dönem eşimle de kayınbiraderimle de bir ilişkim olmuştu. Eltimle altlı üstlü oturuyoruz. Eşimle aram iyi değilken Orhan'dan ilgi gördüm. Hem eşimle hem de Orhan ile bir ilişkim oldu evlenmeden önce..." şeklinde konuştu.

Bu şoke edici itiraf, aile içi ilişkilerdeki sorunlara dikkat çekerken, programın izleyici kitlesinde büyük bir merak uyandırdı. Esra Ezmeci'nin programı, izleyicilere duygusal ve çarpıcı anlar yaşatmaya devam ediyor.

EditörEditör