GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2022 12:15   Güncelleme : 12-09-2022 12:15

Çavuşoğlu'ndan sert açıklama: Yunanistan aklını başına alsın, bu bir uyarıdır

Haber 7 - Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Yunan halen kaşımaya, kaşınmaya devam ediyor. Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu Yunanistan’a bir uyarıdır' dedi.

Çavuşoğlu'ndan sert açıklama: Yunanistan aklını başına alsın, bu bir uyarıdır

Yunanistan'ın provokatif söylem ve faaliyetlerinin ardından Türkiye'den çok sert bir açıklama geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz Ege'nin iki yanında komşuluk haklarına saygı duyalım derken. Yunan halen kaşımaya, kaşınmaya devam ediyor. Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu Yunanistan’a bir uyarıdır" dedi.

Miçotakis'ten güldüren açıklama: Türkiye, ordumuzun hazırlık seviyesini biliyor mu?Miçotakis'ten güldüren açıklama: Türkiye, ordumuzun hazırlık seviyesini biliyor mu?

Çavuşoğlu, "Herkes aklını başına alsın. Özellikle Yunanistan'a söylüyoruz. Başkasının maşası olmayın. Tahriklere devam etmeyin. Çünkü Türkiye'nin dostluğu kadim, husumeti ise vahimdir. Bunu aklınızdan çıkarmayın" ifadelerini kullandı.

"HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

Çavuşoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

"Yıllar süren savaşlardan yorgun düşmüş Türk ordusu, milletiyle ve imanıyla bu büyük imtihanı başarıyla vermiştir. Bugün şartlarımız bambaşka ama aynı sarsılmaz imana sahibiz."

AdminAdmin